Första advent.

Och här sitter jag, inomhus, och ser hur solen värmer takåsarna utanför. Egentligen borde jag ta en lång och härlig promenad, med tanke på att Stockholm haft cirka 3,5 soltimmar den senaste månaden och lite D-vitamin säkerligen skulle göra mig gott. Men istället har jag en journalföringsuppgift som ligger och väntar, jag nästan ser den fladdra på bordet i ögonvrån, skrika på mig. Hemska måsten. Påminner mig ständigt om att allt grundar sig på mitt eget val.

Igår tillverkades sneda och buckliga pepparkakor hemma hos Disa, som vi senare gick loss på med kristyr i hörnklippta fryspåsar. I övrigt känns bullbilden i headern rätt missvisande då jag knappt bakar alls längre. Min inneboende bullmamma har tagit en lång slummer. Det är 1. för att hon inte har något riktigt kök, 2. för att hon inte har någon frys att stoppa bullarna i och 3. för att hon inte har folk i huset som kan äta upp dem, vilket betyder att hon måste äta upp alla bullarna själv och då hinner de mögla innan hon är klar.

Nä, nu ska jag vara flitig. Så jag hinner träffa Lisa och diskutera livet och dess trevligheter samt jävligheter, tvätta kläder och kanske läsa lite ur I en klass för sig (som jag inte fattar att jag inte läste för flera år sen, Fanny Ambjörnsson är min idol!).

RSS 2.0